BAR IN CASA

miercuri, 1 februarie 2012

BAR IN CASA

Bar la tine acasa
Daca vrei sa fii barman la tine acasa, in primul rand trebuie sa iti faci un bar.Acesta poate fi amenajat in diferite locuri ale casei sau apartamentului duneavoastra .De ex. in coltul unei camere ,incastrat in mobila sau pur si simplu in mijlocul camerei. (asta daca aveti o camera cu multi metri patrati).Barurile din coltul camerei le puteti amenaja cu vitrina de sticle in spate sau pur si simplu cu niste tablouri reprezentand tipuri  bauturi sau ceea ce va reprezinta pe dumneavoastra.
Un lucru foarte important  este tejgheaua barului ,deoarece aici veti servi bauturile sau cocktailurile catre invitatii dumneavoastra Tejgheaua sau blatul barului trebuie sa aiba o grosime de 5 cm ,o latime de 25-30 de cm, sa fie dintr-un material lucios (va recomand lemnul simplu dat cu bait si cu lac ,nu alegeti palul acesta se umfla ),si sa aiba coltirile rotunjite altfel va fi incomod pentru invitatul dumneavoastra (de obicei oamenii se apleaca cu coatele pe marginea barului)
V-am recomandat ca tejgheaua barului sa fie de 25-30 de cm deoarece sub ea vor sta sticlele cu bauturi ,fructele,paharele si ornamentele pentru cocktailuri.
In fata barului puteti pune scaune de bar .De exemplu:

















Apoi foarte importante sunt paharele. Pentru un bar  de apartament sunt necesare cateva  tipuri de pahare:
pahar de vin ,de whisky,sonda ,shot,martini si pahar petru cocktailuri.
Alte lucruri necesare intr-un bar sunt :shakerul:
lingurita de bar,cleste pentru gheata , muddler,  pahar de amestec si masina de pisat gheata .

Data viitoare am sa va scriu retete de cocktailuri care le poate face oricine  acasa.


















2 comentarii:

  1. super tare abia astept sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  2. Is poker casino gambling illegal in Virginia? | DRMCD
    Yes, it 강릉 출장샵 is illegal in Virginia. Legal Poker Players are prohibited 상주 출장안마 from gambling at 과천 출장마사지 legal sites in many states 문경 출장샵 across the country. 화성 출장샵 And that's

    RăspundețiȘtergere